Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутка

youtube.com

П'ятниця, 10 липня 2015, 11:34

Львівським маршруткам без GPS їздити не дозволять

маршрутка

Перевізники Львівщини, які до кінця року не встановлять GPS-пристрої, їздити не будуть.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На нараді з перевізниками Львівщини 9 липня голова Львівської ОДА Олег Синютка повідомив про впровадження автоматизованої системи контролю за роботою громадського транспорту на території області.

Синютка закликав перевізників терміново встановити GPS-обладнання. За його словами воно дозволить суттєво покращити якість надання пасажирських перевезень.

"Аналізуючи скарги громадян на лінію "112", дороги та якісні транспортні послуги сьогодні турбують людей найбільше. Мешканці скаржаться на проблеми із обласними маршрутами, які часто не виконують своїх рейсів, не доїжджають до кінцевих точок. Тут необхідне впровадження системи контролю. Тому той, хто до кінця року встановить GPS-пристрої, їздитиме Львівщиною, хто не зробить цього – їздитиме за її межами", - заявив Олег Синютка.

Наразі умови оплати за обслуговування систем GPS-навігації ще обговорюватимуться. Це стосується й роботи конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусному маршруті загального користування.

Нагадаємо, з 1 серпня у тестовому режимі розпочне роботу єдина диспетчерська служба, яка відстежуватиме роботу приміського та міжміського пасажирського автотранспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.