Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибух на юрія липи у львові

гу мвс у львівській області

Вівторок, 14 липня 2015, 12:01

Міліція пов’язує вибухи у Львові з подіями у Мукачево

вибух на юрія липи у львові

МВС пов'язує вибухи у Львові з подіями у Мукачево, організованими з метою дестабілізації ситуації в країні.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

За попередніми даними, злочинцями були заміновані вхідні двері до дільничних пунктів.

Міліція Львівщини переведена на посилений режим несення служби та організовано вживає усіх заходів щодо пошуку зловмисників та стабілізації ситуації.

Міністерство внутрішніх справ звертається до всіх небайдужих громадян з проханням надати всю наявну інформацію про ці злочини, тому що в разі подальшої ескалації подібного насилля потерпілими, крім працівників міліції, можуть стати і цивільні особи, зокрема – жінки та діти.

Нагадаємо, сьогодні вранці пролунали два вибухи на дільничних пунктах міліції у м. Львів за адресами: вул. Юрія Липи, 45 та вул. Плугова, 8. На місцях події працюють слідчо-оперативні групи. На місці події знайдено запобіжна скоба від гранати РГД-5.

Під час цих подій отримали поранення два дільничних інспектора, зокрема – жінка. Ступінь важкості поранень встановлюється. Міліція запевняє, що даватиме рішучу відсіч усім подібним злочинним проявам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.