Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

транспортування

прес-служба МВС у Львівській області

Понеділок, 20 липня 2015, 09:53

Дільничну Надію Андрухів відправили на лікування в Ізраїль

транспортування

17 липня Надію Андрухів, капітана міліції, котра отримала важкі поранення під час вибуху 14 липня на опорному пункті міліції у Шевченківському районі Львова, відправили на лікування в Ізраїль.

Про це 17 липня повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час робочої поїздки на Львівщину.

Відвідуючи поранених міліціонерів у лікарні, міністр пообіцяв мамі Надії Андрухів, що її доньку негайно доставлять у ізраїльську клініку, як тільки будуть готові необхідні документи.

Вже ввечері того ж дня у супроводі бригади ізраїльських медиків, котрі спеціально прибули в Україну за пораненою, Надію було доставлено у Львівський міжнародний аеропорт імені Данила Галицького, звідки спеціальним рейсом вона вилетіла в аеропорт Бен Гуріон. Очікується, що вже у неділю поранену доставлять у клініку.

Також Арсен Аваков запевнив, що держава не залишить без опіки сина Надії Андрухів, котрий страждає на ДЦП та є інвалідом. Хлопчик буде відправлений в один з кращих українських лікувально-оздоровчих закладів, де перебуватиме стільки, скільки буде необхідно для реабілітації.

Нагадаємо, Міністр МВС України запевнив, що дільничних, які постраждали під час вибухів у Львові вилікують, а Романа Личака приймуть у Нову поліцію.

 

У Львові 14 липня внаслідок двох вибухів були поранені два дільничних міліціонера.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.