Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

розтяжка

прес-служба МВС у Львівській області

Понеділок, 20 липня 2015, 15:53

У Львові в житловому будинку виявили розтяжку

розтяжка

Сьогодні близько 12:00 години на 102 надійшло повідомлення від невстановленої особи про те, що у одному з будинків по вулиці Шевченка взломано кілька підвалів.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Львівській області.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки та інші служби. За попередніми висновкамивибухотехніків – розтяжка була приєднана до учбово-імітаційної гранати Ф-1.

20 липня, близько 12.00 години на 102 надійшло повідомлення від невстановленої особи про те, що у одному з будинків по вулиці Шевченка у Львові було відкрито кілька підвалів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, спеціалісти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та інші служби.

З будинку було евакуйовано сорок громадян. Вибухотехніки знешкодили розтяжку. Під час огляду підвалу правоохоронці виявили та скерували на експертизу боєприпаси, зокрема міну та патрони різного калібру,а також предмет, схожий на гранату.

"У підвалі міліціонери виявили двері без замка і, коли спробували їх відчинити, почули гучний хлопок. Привідкривши двері, правоохоронці побачили у приміщенні розтяжку.

На місце події негайно виїхаливибухотехніки, слідчо-оперативна група та інші спеціалісти", – розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові двоє правоохоронців підірвалися на гранатах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.