Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

АЗС

zolochev.lv.olx.ua

Понеділок, 3 серпня 2015, 19:38

Львівські АЗС показуватимуть черги на кордоні

АЗС

На LCD-моніторах автозаправних станцій Львівщини транслюватимуть черги на митницях.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівські митники та прикордонники напрацювали ряд заходів задля зменшення черг, які виникають під час перетину кордону.

Відтак, за словами в. о. начальника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука, інформацію про черги, яку щогодини оновлюватимуть, транслюватимуть на LCD-моніторах автозаправних станцій.

"На сьогодні уже досягнуто попередньої згоди з мережею автозаправних станцій "ОККО". Тобто на будь-якій заправці "ОККО", де є LCD-монітори, люди, котрі планують перетнути кордон, бачитимуть інформацію про стан черг на усіх пунктах пропуску Львівщини. Відповідно кожен громадянин матиме можливість обрати пункт пропуску, де менше машин. Тривають перемовини щодо оприлюднення інформації про черги ще із мережею "WOG" та "Сокар", - повідомив Левко Прокіпчук.

Нагадаємо, 30 липня на митному пункті пропуску «Шегині» розпочався експеремент з ліквідації черг. Львівські митники контролюють виїзд з України в єдиному приміщенні за принципом однієї зупинки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.