Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Понеділок, 17 серпня 2015, 15:18

Добродомов хоче стати Садовим

Дмитро Добродомов

Нардеп Дмитро Добродомов не хоче, щоб Львовом керував діючий міський голова Андрій Садовий.

Дмитро Добродомов балатується на посаду міського голови Львова, бо вважає, що Андрій Садовий – не найкращий вибір для львів'ян, – повідомив Добродомов у інтерв'ю Insider.

"Я Садового знаю 12 років. Якщо вся країна знає одного Садового, то я його знаю трохи іншого. І за тими справами, які були в місті, земельними скандалами, скандалами приватизаційного характеру, Євро-2012, бо там клейма нема де ставити", – розповів народний депутат Дмитро Добродомов.

Добродомов вважає, що Андрій Садовий вміє піаритися і є сформованим політиком в український реаліях, але його ціль – це президентство, будь-якими способами і Садовий думками вже давно в Києві, він і фізично частіше буває там, ніж у Львові.

"Тому в питанні міських виборів він хоче знову зробити собі майданчик. Для нього вибори міського голови – це перший тур його президентських виборів. Тому для нього важливо зайняти перше місце з високим результатом", – зазначив Добродомов.

Дмитро Добродомов переконує, що балатується з двох причин: борги міста, бо усе, що робиться Садовим, робиться для піару.

Наприклад, трамвайну колію на Сихів зараз посиленими темпами прокладають, бо через два місяці вибори.

Друга причина – безальтернативність діючому голові міста Андрію Садовому. 

Нагадаємо, що на місцевих виборах, відбудуться 25 жовтня, на посаду міського голови Львова також претендуватимуть Володимир Гірняк, Ігор Васюник та Оксана Юринець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.