Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Ян Сух

ВК «Барком-Кажани»

Середа, 9 вересня 2015, 14:12

Друге місце на Кубку Лева – добрий результат для команди, – Ян Сух

Ян Сух

Головний тренер ВК «Барком-Кажани» Ян Сух прокоментував виступ своєї команди на престижному міжнародному турнірі «Кубок Лева».

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

«Друге місце – добрий результат. Коли ще був тренером команди «Кампер-Вишков» і ми грали з «Кажанами», то львівська команда не виграла жодного матчу. На «Кубку Лева» ситуація змінилася», – наголосив Ян Сух.

За його словами, команда добре показала себе і в перших двох сетах у фіналі проти переможця турніру харківського «Локомотива».

«У цьому матчі могли вигравати при рахунку 24:22 на свою користь. У четвертій партії нам забракло лише одного очка. Незважаючи на те, що ми у підсумку програли, цей матч показав, що зможемо боротися за медалі у чемпіонаті України. Нічого страшного у поразці не бачу. Були помилки, над якими будемо працювати», – зазначив головний тренер львівського волейбольного клубу.

А щодо того, чи зможе цього сезону «Барком-Кажани» поборотися за перше місце у Чемпіонаті України, то Ян Сух відповів, що це є дуже важким завданням.

«Думаю, що до Львова «Локомотив» привіз не усіх своїх гравців, а, можливо, ця команда ще підсилиться перед стартом Чемпіонату. З «Локомотивом» можна грати. Це сильний суперник, але як показав наш матч, не такий страшний звір як його малюють. Президент команди Олег Баран поставив завдання вибороти медалі. Його і старатимемось успішно виконати», – розповів Ян Сух.

Нагадаємо, волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» стали срібними призерами престижного міжнародного турніру «Кубок Лева».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.