Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Квурт

Четвер, 10 вересня 2015, 15:24

Квурт йтиме у мери Винників від БПП-УДАР

Володимир Квурт

Об’єднана партія Блок Петра Порошенка-УДАР призначила Володимира Квурта на посаду міського голови Винник.

Про це сьогодні, 10 вересня, заявив голова Львівської ОДА та очільник Львівської обласної територіальної організації "Блок Петра Порошенка – "Солідарність" Олег Синютка, як повідомляє Винники Plus.

"На цій виборчій кампанії кандидатом від єдиного демократичного фронту БПП-УДАР буде Володимир Квурт. Це людина, яка живе в Винниках, має бачення  розвитку міста, і, що найголовніше, зможе відстоювати інтереси винниківчан на рівні міста та області", – наголосив Олег Синютка.

За його словами, Квуртом наразі є найсильнішим політиком, який балотується на мера Винник.

"Ми проводимо переговори з іншими демократичними силами і я сподіваюсь, що вони підтримають нашу кандидатуру, і міським головою Винник нарешті стане достойна людина", – зазначив Синютка.

Зазначимо, Володимир Квурт 2000-2003 рр. був головою ради акціонерів Львівської тютюнової фабрики, 2003-2006 рр. – генеральний директор ЛТФ, а з 2006 по 2010 рік обіймав посаду секретаря Львівської міської ради. З 2010 року Квурт займається громадською діяльністю.

Він закінчив НУ "Львівська Політехніка" за спеціальністю "автоматика і телемеханіка", Академію Державного Управління та ЛНУ ім. І. Франка ("правознавство").

Нагадаємо, нещодавно Володимир Квурт звернувся до прокуратури з вимогою встановити законність проведення засідання сесії Винниківської міської ради 7 вересня 2015 року, яка проходила не у робочий час та поза сесійною залою.

Олег Синютка та Петро Адамик увійшли до найвищого керівного органу об’єднаної партії Блок Петра Порошенка – УДАР. Також Синютка очолив Львівську територіальну організацію партії Блок Петра Порошенка з 1 серпня цього року.

16 квітня на установчих зборах партії "Солідарності" головою львівського міського осередку партії обрали Еріка Парсаданяна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.