Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

озеро Задорожнє

Вівторок, 15 вересня 2015, 11:53

Облаштуванням території озера Задорожнє у Миколаєві займатиметься робоча група

озеро Задорожнє

Робоча група працюватиме над інвентаризацією та облаштуванням території навколо озера Задорожнє.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

14 вересня голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив створити робочу групу щодо облаштування території озера.

"Незаконно встановлені огорожі зруйновано ще 10 вересня. І сьогодні ми бачимо, що безперешкодний прохід навколо озера відновлено. Наступний наш крок  – створення робочої по інвентаризації та облаштуванню навколоозерної території. За допомогою архітекторів робоча група визначить як саме виглядатиме територія навколо озера Задорожне. Після чого ці напрацювання представлять громадськості. Після затвердження зовнішнього вигляду облаштування території та за погодженням з громадськістю ми дамо можливість підприємцям зробити все так, щоб це було комфортно та доступно для мешканців Львівщини", – наголосив Синютка.

Наразі перша нарада робочої групи за участю активістів, місцевих мешканців, підприємців, орендарів та представників Львівської ОДА відбудеться 17 вересня, а до 1 жовтня робоча група повинна представити результати своєї роботи та презентувати їх громадськості.

Нагадаємо, 25 серпня під час обговорення проблеми парканів на озері Задорожнє за участі начальника департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексія Балицького, голови Миколаївської РДА, представників кооперативу "Цементник" та приватних підприємців було вирішено демонтувати огородження навколо орендованих прибережних територій озера.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.