Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Держгеокадастр

Четвер, 17 вересня 2015, 11:57

Учасники АТО з Львівщини отримають ще понад 1 300 га землі

Держгеокадастр

Для бійців АТО на Львівщині додатково зарезервували ще понад 1 300 га земельних масивів.

Про це повідомила прес-служба Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Землевпорядна служба та органи місцевого самоврядування Львівщини включили до переліку земель, що можуть бути надані учасникам АТО, 253 земельні масиви площею 1348,49 га.

Ці земельні ділянки можуть бути використані для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства.

Зазначимо, землевпорядники зарезервували найбільшу кількість земель у Городоцькому – 265 га, Стрийському – 98 га, Жидачівському – 94 га, Бродівському – 84 га – районах Львівщини.

«У співпраці з місцевими радами ми резервуємо землі, щоб всі учасники АТО мали можливість отримати ділянки для своїх потреб», – зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Нагадаємо, станом на початок вересня, з початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 1 422 земельні ділянки, які розташовані як в межах, так і поза межами населених пунктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.