Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Четвер, 8 жовтня 2015, 11:33

Львівський ВК «Барком-Кажани» зіграє у новому чемпіонаті Суперліги

ВК «Барком-Кажани»

Львівський волейбольний клуб «Кажани» вирушив до Дніпропетровська, де 9 та 10 жовтня поміряється силами з місцевим «Дніпром».

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

9 жовтня команди поміряються силами у 17:00 год, а суботу, 10 жовтня, команди розпочнуть матч в 11:00 год.

Оскільки через товариський матч з польською «Ресовією» «Кажани» перенесли виїзні матчі проти «Вінниці» у першому турі, то матчі проти «Дніпра» будуть для львівської команди першими офіційними у новому сезоні Суперліги.

«На матчі з «Дніпром» їдемо бойовим складом. Зараз команда готується у звичному тренувальному режимі. Після перемоги над «Ресовією», настрій в усіх хороший. Матчі з «Дніпром» простими для нас не будуть. У «Дніпрі» є непогані гравці, які здатні дати бій кожному супернику. Ми винятком не будемо», – наголосив тренер «Кажанів» Микола Борис.

Нагадаємо, наприкінці вересня волейболісти львівських «Кажанів» стали бронзовими призерами міжнародного турніру пам’яті Йозефа Гаєвського в Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.