Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрий

vokzal.org.ua

Четвер, 15 жовтня 2015, 15:55

Стрийська лікарня отримала 400 тис грн з бюджету Львівщини

Стрий

Державній лікарні Львівської залізниці у Стрию виділили 400 тис грн з обласного бюджету Львівської області.

Про це йдеться у розпорядженні першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського № 615/0/5-15 від 13 жовтня 2015 року.

Для продовження роботи дорожньої лікарні залізниці у Стрию Львівська облдержадміністрація виділила субвенцію у розмірі 400 тис грн.

 

«Виділити субвенцію з обласного бюджету районному бюджету Стрийського району для забезпечення функціонування Державного закладу «Дорожня лікарня № 2 станції Стрий державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» у сумі 400 000 гривень за рахунок загальних асигнувань, передбачених на охорону здоров’я», – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, з 2 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка перебуває у відпустці через участь у виборах до Львівської обласної ради. Усі розпорядження підписує перший заступник голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.