Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

busknew.blogspot.com

Понеділок, 19 жовтня 2015, 09:57

На ремонт траси Львів-Радехів-Луцьк виділили 29 млн грн

дороги Львівщини

Міністерство фінансів перерахувало Львівщині 29 млн грн від перевиконання митних платежів, які підуть на ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Міністрество фінансів України та Державна казначейська служба України спрацювали надзвичайно швидко і перша сума коштів від перевиконання  загального обсягу митних платежів, а це 29 мільйонів гривень, поступила на рахунок  ЛОДА. Ми скеруємо ці гроші підряднику, який виконує ремонтні роботи на дорозі Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Відтак, виконавцем робіт є ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Зокрема, підрядник вже відремонтував 11 779 км на одній з найважчих ділянок автодороги Львів-Радехів-Луцьк, відомій як "Бабичівський ліс", с. Бабичі, с. Вузлове. На сьогодні тривають роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на лівій смузі ділянки км 50+450 – км 52+450.

"Очікуємо, що планові показники жовтня місяця на Львівській митниці будуть перевиконаними на понад 100 млн грн. Відтак ми отримаємо 55-60 млн грн, які також скеруємо на ремонт доріг Львівщини", – наголосив Синютка.

Hагадаємо, траса Львів – Радехів – Луцьк – у трійці найгірших доріг країни

Зазначимо, 3 вересня Верховна Рада підтримала законопроект щодо фінансування доріг державного значення за кошти митниці, у який у липні Петро Порошенко доручив включити пункт про додаткові кошти на дороги Львівщину. Згідно з законом, ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватиметься за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.