Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Пакіж

lvivpost.net

Четвер, 5 листопада 2015, 18:09

Самопомочівець Пакіж доганяється Жигулями

Степан Пакіж

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Степан Пакіж задекларував ВАЗ та два гаражі, а члени його сім'ї їздять на двох іномарках.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у минулому році Степан Пакіж, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго», задекларував ВАЗ 1988 року випуску, а члени його сім’ї – Opel Vivaro 2008 року випуску та Hyundai Santa FE 2007 року випуску.

Новообраний депутат отримав у 2014 році 196 558,25 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Із нерухомості у Пакіжа – квартира площею 55,6 кв. м та два гаражі на 30 та 36,2 кв. м. Члени його сім’ї володіють квартирою на 104 кв. м та гаражем площею 18 кв. м.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Пакіжа та членів його сім’ї немає.

Зазначимо, Степан Пакіж на цьогорічних місцевих виборах переміг у Залізничному районі Львова (26,77% голосів, 2 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, був кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.