Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Прокопів

П'ятниця, 6 листопада 2015, 17:09

Самопомічний директор Ботанічного саду Прокопів має дві іномарки

Андрій Прокопів

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Прокопів задекларував Mitsubishi Carisma та Nissan Sunny.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Андрій Прокопів, який з 1998 року є доцентом кафедри ботаніки і директором Ботанічного саду Львівського національного університету ім. Івана Франка, має Mitsubishi Carisma 2001 року випуску та Nissan Sunny 1995 року випуску, як і члени його сім’ї.

У минулому році Прокопів задекларував 136 994 грн загального доходу: зарплата новообраного депутата становила 86 210 грн, а дивіденди та проценти – 50 784 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 61 703 грн.

Із нерухомості у Прокопіва – земельна ділянка площею 800 кв. м та квартира на 70,4 кв. м, а його сім’я володіє квартирою площею 66,3 кв. м.

На рахунку у банку в директора Львівського ботанічного саду є 348 750 грн, а його сім’ї  – 310 300 грн.

Щодо фінансових зобов’язань, то Прокопів має сплатити 37 168 грн за утримання майна. Члени його сім’ї фінансових зобов’язань не мають.

Зазначимо, Андрій Прокопів на цьогорічних місцевих виборах переміг у Личаківському районі Львова (26,17% голосів, 6 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, був кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.