Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кобзарев

lcci.com.ua

Вівторок, 10 листопада 2015, 11:56

Самопомічний директор Інституту міста живе бізнесом

Олександр Кобзарев

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Олександр Кобзарев задекларував заробітну плату та дохід від підприємницької діяльності.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Олександр Кобзарев, директор комунальної установи «Інститут міста», задекларував 172 678 грн загального доходу, з якого заробітна плата складала 97 430 грн, а дохід від підприємницької діяльності – 75 248 грн.

Члени сім’ї Кобзарева у 2014 році заробили 16 800 грн.

Із нерухомості у новообраного депутата – квартира площею 107 кв. м, оренда якої йому обходиться у 24 000 грн, його сім’я власного майна не має.

Їздить Кобзарев на Chevrolet Lacetti 2007 року випуску, а члени його сім’ї обходяться без авто.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Олександр Кобзарева та його сім’ї немає.

Зазначимо, Олександр Кобзаревна цьогорічних місцевих виборах переміг у Шевченківському районі Львова (23,97% голосів, 14 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, був кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.