Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Голуб

Середа, 11 листопада 2015, 11:23

Депутату від Самопомочі Голубу подарували квартиру

Юрій Голуб

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Юрій Голуб задекларував квартиру та гараж, які йому подарували.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у новообраного депутата – квартира площею 66 кв. м та гараж на 18 кв. м, які він отримав у якості дарунку. Сім’я Голуба маж квартиру площею 48 кв. м.

У минулому році Юрій Голуб, спеціаліст відділу зв’язків з громадкістю ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, задекларував 43 268 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 37 221 грн, з них 29 549 – під проведення підприємницької діяльності.

Власного авто Юрій Голуб не має, а члени його сім’ї їздять на Mazda 626 1993 року випуску.

Рахунків у банках та голуб та його сім не мають, а із фінансових зобов’язань депутата – утримання майна на 35 000 грн.

Зазначимо, Юрій Голуб на цьогорічних місцевих виборах переміг у Шевченківському районі Львова (28,05% голосів, 15 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, був кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.