Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Сафінська

Середа, 11 листопада 2015, 13:28

Вчитель англійської від Самопомочі Сафінська придбала житло за 560 тис грн

Оксана Сафінська

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Оксана Сафінська задекларувала квартиру, яку придбала за 560 тис грн при доході у 6 500 грн в рік.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Оксана Сафінська, вчитель англійської мови у спеціалізованій ЗОШ І-ІІІ ступенів – освітній центр «Політехнік Еколенд», задекларувала 6500 грн загального доходу, з якого заробітна плата складала 6 000 грн, а 500 грн – призи та дарунки.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 20 500 грн.

Сафінська  має земельну ділянку площею 637 кв. м, квартиру на 73 кв. м, яку вона придбала за 560 000 грн. Натомість члени її сім’ї задекларували квартиру площею 29 кв. м.

Власного авто Оксана Сафінська не має, а її сім’я їздить на Chevrolet Lacetti 2012 року випуску.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у Сафінської та членів її сім’ї немає.

Зазначимо, Оксана Сафінська на  цьогорічних місцевих виборах перемогла у Шевченківському районі Львова (26,79% голосів, 16 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, була кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.