Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Письменна

Середа, 11 листопада 2015, 15:11

Письменна з Самопомочі взяла і заробила на дві квартири

Тетяна Письменна

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від «Об’єднання «Самопоміч» Тетяна Письменна задекларувала дві квартири та гараж, натомість у неї немає власного авто.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Письменна володіє двома квартирами площею 926 та 81,4 кв. м, а також гаражем – 32 кв. м. Натомість члени її сім’ї задекларували землю площею 139 кв. м, житловий будинок на 289 кв. м.

У минулому році Тетяна Письменна, головний інженер з утримання та обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій ТОВ «Підприємство Світ Сервіс», задекларувала 101 878,57 грн загального доходу, з якого заробітна плата складала 43 228,57 грн, дивіденди та проценти – 58 650 грн.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 76 800 грн.

Власного авто Тетяна Письменна не має, а її сім’я їздить на Volkswagen Jetta 1986 року випуску.

У банку новообраний депутат тримає 100 грн, а за утримання майна вона повинна сплатити 303 412,17 грн. Члени сім’ї Письменної вкладів у банках та фінансових зобов’язань не мають.

Зазначимо, Тетяна Письменна на  цьогорічних місцевих виборах перемогла у Сихівському районі Львова (26,78% голосів, 8 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», який очолила директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин, була кандидатом до Львівської обласної ради.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.