Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сокальська міська рада

ua-travels.livejournal.com

П'ятниця, 13 листопада 2015, 14:05

На Львівщині німці створять чотири тисячі робочих місць

Сокальська міська рада

У Сокальському районі німецькі інвестори планують збудувати завод з виробництва комплектуючих деталей для автомобілів на 4 тис робочих місць.

Про це повідомляє Голос з-над Бугу.

Відтак, 11 листопада заступник голови Сокальської райдержадміністрації Анатолій Василишин та міський голова Сокалю Вадим Кондратюк провели зустріч з німецькими інвесторами, які планують отримати земельну ділянку у районі під будівництво виробництва комплектуючих деталей для автомобілів.

Наразі обговорювалося питання щодо можливості виділення на території Сокаля землі під будівництво заводу. Інвестори запевнили, що у разі виділення землі, вони створять від 1,5 до 4 тисяч робочих місць.

Зазначимо, інвестори оглянули також земельні ділянки на території колишнього заводу хімічного волокна, на місці якого, наймовірніше, і збудують завод.

Нагадаємо, китайські інвестори мають намір збудувати у Львові теплову електростанцію на водовугільному паливі, а японська компанія "Фуджікура" відкриває на Львівщині підприємство з виробництва автокомпонентів та створить 1500 робочих місць.

Зазначимо, Вадим Кондратюк – новообраний мер Сокаля, член КУН та колишній заступниу міського голови Богдана Зарічного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.