Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Укроп

Вівторок, 17 листопада 2015, 11:29

Укропівець Шептицький вимірює землю гектарами

Укроп

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Укропу Зеновій Шептицький задекларував майже 2 га власної землі та квартиру.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Із нерухомості у Шептицького – земельна ділянка площею 18500 кв. м, квартира на 124 кв. м, інша нерухомість: 460 кв. м, 23 кв. м, 15,6 кв. м та 15,4 кв. м. Його сім’я задекларувала землю площею 18500 кв. м, житловий будинок на 176 кв. м та іншу нерухомість – 24 кв. м.

У минулому році Зеновій Шептицький, приватний підприємець, у минулому начальник Золочівського УЕГГ ВАТ «Львівгаз», задекларував 61 448 грн загального доходу, який становив дохід від підприємницької діяльності – 5 000 грн та інші види доходів, не зазначені у декларації, – 56 448 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 12 480 грн.

Шептицький іздить на Skoda Octavia 2013 року випуску, а його сім’я обходиться без власного авто.

Рахунків у банку новообраний депутат не має, натомість члени його сім’ї тримають на рахунку 70 000 грн. із фінансових зобов’язань Шептицького – утримання майна на 9 400 грн, а його сім’ї – на 6 300 грн.

Зазначимо, Зеновій Шептицький на цьогорічних місцевих виборах переміг у Золочівському районі (14,59% голосів, 49 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради, а першим номером у списку партії став командир медичної роти Північного територіального управління Національної гвардії України військової частини 3001 Ігор Ільків.

На посаду міського голови Львова Укроп висував громадського активіста, голову виконкому громадського формування Варта-1, Ігоря Зінкевича.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбудеться 19 листопада: обиратимуть голову облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.