Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сьома хвиля мобілізації

Вівторок, 17 листопада 2015, 15:17

У ЗСУ планують провести сьому хвилю мобілізації

сьома хвиля мобілізації

Генштаб планує провести сьому хвилю мобілізації на початку 2016 року.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як зазначив спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, сьому хвилю мобілізації в Україні планують оголосити на початку 2016 року.

"Станом на сьогоднішній день, заходи по сьомий хвилі мобілізації у поточному, 2015 році не плануються. Згідно з планом ротації і планом проведення демобілізації військовослужбовців, які призивалися до лав Збройних сил України у поточному році, їх звільнення в запас планується в перші місяці 2016 року. Відповідно і заходи щодо мобілізації, тих громадян України, які будуть призиватися в рамках сьомої хвилі мобілізації, плануються на майбутній рік", – наголосив Владислав Селезньов.

Нагадаємо, у вересні міністр оборони України Степан Полторак зазначив, що зараз немає необхідності у черговій хвилі мобілізації. Також у вересні Порошенко дав доручення Міноборони і Генштабу ЗСУ розпочати процес демобілізації.

2 листопада розпочався осінній призов, на службу планують призвати 11000 тисяч чоловік у віці від 20 до 27 років. На Львівщині підлягають призову 620 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.