Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Народний Рух України

Середа, 18 листопада 2015, 14:05

Головний лікар Львівського онкологічного центру Ковальчук тримає гараж про запас

Народний Рух України

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Народного Руху України Ігор Ковальчук задекларував гараж, проте не має авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Із нерухомості у Ковальчука – житловий будинок площею 41,8 кв. м, квартира на 80,4 кв. м та гараж – 18 кв. м. Його сім’я власного житла не має. Також Ковальчук та члени його сім’ї обходяться без авто.

У минулому році Ігор Ковальчук, головний лікар Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, задекларував 225 714 грн загального доходу. Заробітна плата новообраного депутата становила 128 061 грн, спадщина – 49 356 грн, а інші види доходів – 48 297 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 43 893 грн.

На рахунку у банку головний лікар ЛДОРЛДЦ тримає 300 000 грн, а фінансових зобов’язань у нього та членів його сім’ї немає.

Зазначимо, Ігор Ковальчук на цьогорічних місцевих виборах переміг у Бродівському районі (16,08% голосів, 31 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком політичної партії Народний Рух України, був кандидатом у депутати до Львівської облради, який очолив директор ТОВ «Інкомтранс» Богдан Гагалюк. А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Ігор Мартинюк.

У жовтні перед виборами у НРУ був скандал: замість одного кандидата до Львівської міськради, поданого у списках партії, ЦВК зареєструвала іншого. Керівник фракції НРУ у Львівській облраді та заступник голови Львівської ОДА Андрій Корнат пояснити Варіантам  ці зміни у списку він не зміг.

До Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: перелік депутатів.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбудеться 19 листопада: обиратимуть голову облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.