Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Мармуровий палац в Моршині

iloveukraine.com.ua

Вівторок, 24 листопада 2015, 11:48

Моршин обігнав Львів за обсягом будробіт на людину

Мармуровий палац в Моршині

Найбільші обсяги будівельних робіт на одну особу зареєстровані у Стрийському районі та Моршині.

Згідно із даними департаменту економічного розвитку торгівлі та промисловості Львівської ОДА щодо оцінки рейтингових позицій районів та міст Львівської області, найбільші темпи зростання обсягу будівельних робіт на Львівщині зареєстровані у Турківському районі.

Зокрема, станом на 1 листопада цього року, за темпами зростання обсягу будівельних робіт лідирують: Турківський, Городоцький, Страросамбірський та Самбірський райони.

А ось найкращі показники із обсягу будівельних робіт на одну особу зареєстровані у Стрийському районі – 3 787 грн на особу, Пустомитівському районі – 2 057 грн та Турківському районі – 781 грн.

Щодо міст області, то тут за обсягом будробіт лідирують Моршин (1 738,3 грн), Львів (1 604,1 грн) та Трускавець (541,3 грн).

Порівняно із минулим роком, найбільше зросло будівництво у Бориславі, Стрию, Трускавці та Дрогобичі. 

Зазначимо, найкращі показники із обсягу реалізованої продукції на Львівщині у Кам'янка-Бузькому району, а найгірші – у Турківському, а лідерами області із експорту є Стрийський район, Львів та Новий Розділ.

Нагадаємо, у січні-жовтні цього року на Львівщині 39,6% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди, а близько 30% – на житло.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.