Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Уляна Дорош

Четвер, 26 листопада 2015, 14:41

У депутатки Дорош будинок на 220 квадратів

Уляна Дорош

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Громадянської позиції Уляна Дорош задекларувала житловий будинок та авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у Уляни Дорош – житловий будинок площею 220 кв. м, а її сім’я задекларувала земельну ділянку на 8 соток.

Їздить депутатка на Volkswagen Polo 2004 року випуску, а члени її сім’ї не мають власного авто.

У минулому році Уляна Дорош, слухач Львіського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України, задекларувала 23 791 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила 22 573 грн, а 1 218 грн – матеріальна допомога.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 51 037 грн.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань у неї та членів її сім’ї не має.

Зазначимо, Уляна Дорош на цьогорічних місцевих виборах перемогла у Пустомитівському районі (16,18% голосів, 62 округ), офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком політичної партії Громадянська позиція був кандидатом у депутати до Львівської облради, який очолив директор ТзОВ «Юридично – інвестиційної компанії «Правосвіт» Володимир Гірняк.  А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Анатолій Забарило.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.