Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослава Бабінська

П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:35

Свободівка Бабінська живе на зарплату та не має авто

Мирослава Бабінська

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Мирослава Бабінська задекларувала заробітну плату та 250 грн страхових виплат.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Мирослава Бабінська, менеджер страхової компанії «Провідна», задекларувала 30 184,60 грн заробітної плати та 250 грн страхових виплат.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 26 406,46 грн.

Бабінська власної нерухомості не має, натомість її сім’я володіє володіє земельною ділянкою площею 1,36 га та житловим будинком на 87,70 кв. м.

Новообрана депутатка авто не задекларувала, а члени її сім’ї їздять на ВАЗ 2104 1986 року випуску.

Рахунків у банках Бабінська та її сім’я не мають, натомість із фінансових зобов’язань у неї – добровільне страхування на 1 900 грн.

Зазначимо, Мирослава Бабінська на цьогорічних місцевих виборах перемогла у Золочівському районі (21,30% голосів, 47 округ), офіційно – безпартійна.

Згідно з виборчим списком ВО «Свобода», була кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Першим номером на виборах до Львівської міської ради був старший сержант Збройних сил України Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.