Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Тенюх

П'ятниця, 27 листопада 2015, 18:22

Свободівець Тенюх купив Land Cruiser за 350 тисяч

Ігор Тенюх

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Ігор Тенюх придбав Toyota Land Cruiser 2008 року випуску за 353 тис грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Задекларованої нерухомості у Тенюха, як і у його сім’ї, немає, натомість їздить новообраний депутат на Toyota Land Cruiser 2008 року випуску, яку придбав за 353 000 грн. Члени його сім’ї обходяться без власного авто.

У минулому році Ігор Тенюх, який отримує військову пенсію, задекларував 137 076 грн загального доходу. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 55 872 грн

Рахунків у банках Ігор Тенюх та його сім’я не мають, а із фінансових зобов’язань депутата – добровільне страхування на 14 000 грн та утримання майна – 36 500 грн.

Зазначимо, Ігор Тенюх на цьогорічних місцевих виборах переміг у Стрию (21,35% голосів, 25 округ), офіційно – член ВО «Свобода». У 2014 році Верховна Рада призначила його виконуючим обов'язків міністра оборони, а до 2010 року був командувачем ВМС України.

Згідно з виборчим списком ВО «Свобода», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Першим номером на виборах до Львівської міської ради був старший сержант Збройних сил України Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.