Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Дякович

Четвер, 3 грудня 2015, 17:47

Галицький дяк Дякович відкрив рахунок у банку

Ігор Дякович

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від Української Галицької Партії Ігор Дякович поклав на рахунок у банку тисячу гривень.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Ігор Дякович, дяк РГ УГКЦ «Вознесіння Господнє» та член Української Галицької Партії, тримає у банку 1000 грн, які вклав у 2014 році. Члени його сім’ї відкрили рахунок у банку на 3 060 грн.

Ігор Дякович задекларував 24 600 грн загального доходу: заробітна плата у 2014 році становила 13 092 грн, а 11 508 грн – інші види доходів. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 75 600 грн.

Із нерухомості у новообраного депутата – квартира площею 59,3 кв. м, а члени його сім’ї також задекларували квартиру на 59,3 кв. м.

Власного авто у Дяковича та його сім’ї немає, також він та його сім’я обходиться без фінансових зобов’язань.

Згідно з виборчим списком Української Галицької партії, був кандидатом у депутати до Львівської міської ради, який очолив директор Музею тоталітарних режимів «Територія терору» Тарас Чолій, а першим номером до Львівської обласної ради від УГА йшов Богдан Панкевич, який є головою Ради ГО «Українська Галицька Асамблея».

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Від УГП комісію законності, свободи слова та депутатської етики очолила менеджер проектів ГО «Українська Галицька Асамблея» Юлія Гвоздович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.