Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

tribuna.pl.ua

Середа, 16 грудня 2015, 11:15

Львівтеплоенерго замінило вісім кілометрів трубопроводів

опалювальний сезон

У цьому році ЛМКП «Львівтеплоенерго» замінило понад 8 км теплових мереж у всіх районах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у Галицькому РТМ замінили ділянки теплових мереж на вул. Стефаника, Дністерська, Білоцерківська, Січових Стрільців та ін.

У Франківському РТМ – на вул. Наукова, В. Великого, Городоцька, Княгині Ольги. У Сихівському РТМ проводили заміну теплових мереж від ЦТП №1;13;16;18. У Шевченківському РТМ заміну трубопроводів проводили на вул. Б.Хмельницького, Золота, Мазепи, Миколайчука та ін.

У Личаківському РТМ заміна трубопроводів великого діаметру відбувалася від ТК-8 до вул. Пасічна,79, також на вул. Хлібна-Пасічна та вул. Шафарика.

Також ремонтні бригади провели заміну великих за діаметром трубопроводів на вул. Стрийська, Енергетична, В. Великого.

«Кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, було поміняно більше 8 км теплових мереж різного діаметру. Труби міняємо на попередньо ізольовані, що забезпечує надійність роботи і зменшує теплові втрати», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Цього року за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку було проведено ремонтні роботи по заміні магістральних теплових мережі на вул. Луганській та Науковій.

Нагадаємо, 9 жовтня на Львівщині офіційно стартував опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.