Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікет перевізників

Вівторок, 26 січня 2016, 11:52

Львівські перевізники пікетують перед Львівською облрадою

пікет перевізників

Сьогодні перевізники області влаштували пікет під стінами Львівської обласною ради: проти перенесення кінцевих зупинок за межі міста.

Про це повідомив кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні, 26 січня, перед входом у будівлю Львівської обласної ради зібралися перевізники, які вимагають від депутатів не переносити кінцеву зупинку міжміських маршруток за межі Львова.

Наразі депутати проголосували за розгляд цього питання.

Нагадаємо, 3 грудня, на нараді голови Львівської ОДА Олега Синютки з представниками автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення, було вирішено, що приміські та міжміські автобусні маршрути, які перевозять пасажирів, доїжджатимуть лише до кінцевих автостанцій у межах Львова.

Тоді ж перевізники влаштували пікет перед Львівською ОДА, вимагаючи не змінювати кінцеву зупинку на Приміському вокзалі, а депутати Самбірської районної ради звернулися до Синютки та мера Львова Андрія Садового з проханням не змінювати кінцкеві зупинки міжміських маршруток.

Наступного дня Синютка створив робочу групу, яка повинна перевірити діяльність перевізників області. А 8 грудня на сесії облради депутати утворили спеціальну комісію для врегулювання ситуації з перевізниками, яку очолив Володимир Гірняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.