Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Домініканський собор

thecity.com.ua

Середа, 10 лютого 2016, 18:32

З бюджету розвитку Львова виділили 500 тис грн на реставрацію Домініканського собору

Домініканський собор

Сьогодні у бюджет розвитку Львова на 2016 рік внесли незкачні зміни: виділили додаткові кошти на реставрацію Домініканського собору та костелу Єзуїтів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради схвалив кінцевий варіант рішення про розподіл об’єктів, які у 2016 році фінансуватимуться з бюджету розвитку міста.

За словами керівника міського департаменту економічної політики Львівської міськради Ірини Кулинич, з часу прийняття бюджету розвитку, ні видаткову, ні дохідну частини не змінювали.

"Насправді не було великих змін. Зовсім незначні об’єкти: скажімо, об’єкти каналізування, об’єкт в Рясному – вул. Холодна, також трошки збільшили фінансування на наші об’єкти історичного середовища, збільшили фінансування на 500 тис грн на реставраційні роботи в Домініканському соборі та на стільки ж – костелу Єзуїтів, де зараз проводять роботи, і де необхідне співфінансування до об’єктів міжнародної допомоги", – зазначила Ірина Кулинич.

Зазначимо, затверджений проект бюджету розвитку на 2016 рік розглядатимуть завтра на сесії міськради.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, а також понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.