Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг

Четвер, 11 лютого 2016, 14:33

Зміни до бюджету Львова-2016: збільшили видатки на ремонт доріг

ремонт доріг

Львівські депутати внесли зміни до бюджету Львова: передбачили кошти на впровадження електронного урядування та ремонт доріг у всіх районах міста.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міськради.

Сьогодні, 11 лютого, на сесії Львівської міськради депутати затвердили зміни до міського бюджету Львова на 2016 рік. Це рішення підтримали 42 львівських обранців.

Відтак, загалом у 2016 році планується виділити з міського бюджету 1 200,1 тис грн, які підуть на: ремонт доріг – 674,7 тис грн отримає департамент житлового господарства та інфраструктури; придбання техніки для управління "Секретаріат ради" – 0,3 тис грн; виконавчий комітет Львівської міської ради отримає 2,2 тис грн для придбання меблів та обладнання для забезпечення виконання комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2014-2017 роки.

Також 500 тис грн буде потрачено на капітальний ремонт приміщень першого поверху адміністративної будівлі на вул. К. Левицького, 67 для влаштування територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг.

На реконструкцію нежитлових приміщень на вул. Пекарській, 41 для влаштування Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій виділили з бюджету 1 490 тис грн.

У 286 тис грн обійдеться обладнання для впровадження електронного урядування, зокрема планують закупити 22 шт. по 13 тис грн.

Управління історичного середовища отримає 39 532,73 тис грн на ремонт та реставрацію будівель та пам'яток архітектури, а на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни та встановлення меж Львова виділено 235 тис грн. Окрім цього ще 400 тис грн передбачено на підготовку земельних ділянок несільськогосподарського призначення для продажу на земельних торгах.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради у грудні прийняли бюджет Львова на 2016 рік, однак на сесії 14 січня до бюджету були внесені зміни: перерахували доходи та видатки міського бюджету на 2016 рік.

 

Зазначимо, сьогодні депутати прийняли бюджет розвитку на 2016 рік, який становить понад 1,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.