Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Кіт

П'ятниця, 19 лютого 2016, 15:15

Нардеп Кіт вимагає не створювати Новострілищанську громаду на Львівщині

Андрій Кіт

Екс-депутат Львівської облради Андрій Кіт вважає, що рішення про створення Новострілищанської об'єднаної громади є незаконним.

Сьогодні, 19 лютого, народний депутат зі Львівщини Андрій Кіт подав звернення до Генпрокуратури, щодо незаконного утворення Новострілищанської об'єднаної територіальної громади у Жидачівському районі, яке опубліковане на сайті Верховної Ради.

Зазначимо, Новострілищанська громада була зареєстрована Львівською ОДА у вересні минулого року. Її також перевірили на відповідність вимогам Конституції України.

Нагадаємо, нещодавно Ходорівська міськрада подала в суд на Грусятицьку сільську раду, яка хоче покинути новостворену Ходорівську об'єднану громаду.

Мешканці Ліщина й Грусятич виступили проти об'єднання з Ходорівською громадою і заявили, що не хочуть приймати участь у виборах цієї територіальної громади, які відбудуться 27 березня, а 28 лютого тут стартують перші вибори старост. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.