Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 10 березня 2016, 12:43

У Шегинях збудують сучасний пункт пропуску

пункт пропуску

За польський кредит Львівщина планує здійснити генеральну реконструкцію пункту пропуску «Шегині-Медика» та завершити будівництво «Нижанковичі-Мальховіце».

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

У рамках надання Польщею кредиту у 100 млн євро для переоснащення пунктів пропуску на українсько-польській ділянці кордону, 3-4 березня полька делегація відвідала пункти пропуску області та визначили, на що саме буде витрачено кошти.

Зокрема, серед проектів модернізації пунктів пропуску: будівництво пункту пропуску «Нижанковичі-Мальховіце», облаштування пішого переходу в пункті пропуску «Рава Руська-Гребенне», генеральна реконструкція пункту пропуску «Шегині-Медика», що передбає будівництво нового сучасного пункту пропуску з комплексом всіх необхідних будівель, споруд, інженерних комунікацій та іншою митною, прикордонною  інфраструктурою, а також будівництво ділянки для легкового автотранспорту та автобусів у пункті пропуску «Краковець».

Нагадаємо, Верховна Рада ратифікувала міжурядову українсько-польську угоду про надання Україні кредиту в 100 млн євро. Реалізацію угоди спрямовано на фінансування проектів у дорожній інфраструктурі, облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Цю угоду ще у 2015 році підписали у вересні міністр фінансів України Наталія Яресько та міністр фінансів Польщі Матеуш Щурек.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.