Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Галсільліс

Четвер, 10 березня 2016, 17:50

На Львівщині працюють 18 лісовозів з GPS-навігацією

Галсільліс

Лісовози підприємства "Галсільліс" обладнали 18 GPS-навігаторами, щоб спостерігати за рухом лісовозів на в онлайн-режимі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив генеральний директор обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Галсільліс" Петро Пешко, дочірні лісогосподарські підприємства обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Галсільліс" встановили на лісовозний транспорт 18 GPS-навігаторів.

За його словами, робота лісового транспорту відтепер – під постійним контролем підприємств області та управління ОКС ЛГП  "Галсільліс".

Відтак в онлайн-режимі відслідковують роботу та переміщення кожного автомобіля, зайнятого у вивезенні лісу, що дає можливість контролювати заплановані маршрути, використання палива і час вантаження та розвантаження лісопродукції.

Нагадаємо, цього року лісові господарства області сплатили понад 325,8 тис грн рентної плати  за використання лісових ресурсів.

Також нещодавно запровадили механізми громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.