Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Інспекція архбудконтролю

city-adm.lviv.ua

Четвер, 28 квітня 2016, 16:36

ДАБІ передала свої повноваження Львівській мерії

Інспекція архбудконтролю

Львів отримав нові повноваження держархбудконтролю, які дозволять міській владі взяти повну відповідальність за містобудівну ситуацію на своїй території.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

«Львів – один із лідерів за темпами будівництва в країні. Місто динамічно розвивається та реалізує нові інвестиційні проекти. Тому новостворена інспекція матиме надзвичайно великий обсяг роботи. І Держархбудінспекція готова на першому етапі допомагати міській владі в реалізації нових функцій», – наголосив голова ДАБІ Олексій Кудрявцев.

За його словами, рівень ефективності роботи нової інспекції буде визначатися зменшенням кількості незаконних будівництв, швидкістю та якістю надання адміністративних послуг, конкурентними умовами для забудовників, міцністю та комфортністю споруд.

Нагадаємо, у вересні 2015 року Львівські депутати затвердили положення про інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю у місті та його структури. Інспекції архбудконтролю надали в оренду приміщення на вул. Угорській, 7a.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.