Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

uzhgorod.in

Середа, 4 травня 2016, 14:03

З 5 травня на Львівщині стартує ЗНО

ЗНО

Від завтра в Україні, й на Львівщині зокрема, розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

Відтак завтра відбудеться тестування з української мови та літератури. Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50 год., а розпочнеться ЗНО об 11:00 год.

Аби пройти у пункт тестування, абітурієнт повинен пред'явити такі документи: сертифікат ЗНО; паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті; запрошення-перепустку для участі у ЗНО.

Зазначимо, у пункти тестування не пропускатимуть тих осіб, у кого не буде зі собою сертифіката, паспорта чи іншого документу, серія та номер якого зазначені у сертифікаті. Також абітурієнти повинні пред'являти оригінали вищезгаданих документів, а не копії.

Запрошення-перепустки на ЗНО та адреси пунктів тестування кожен абітурієнт знайде на персональній інформаційній сторінці.

Зауважимо, на пробне ЗНО, що розпочалося 2 квітня, на Львівщині зареєструвалось майже 10 тисяч абітурієнтів.

Сама ж вступна кампанія цьогоріч триватиме з 11 по 27 липня. Абітурієнт має змогу подати таку ж кількість заяв, як і в минулому році – 15.

Втім цього року Міносвіти зняло регулювання щодо кількості вишів, в які вступник може подати заяви. При цьому абітурієнт може подати заяви тільки на 5 спеціальностей.

Наголосимо, цьогоріч в Україні востаннє набиратимуть абітерієнтів на освітньо-кваліфікаційні рівні "Спеціаліст" та "Молодший спеціаліст".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.