Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Буський лісгосп

busklg.ucoz.ua

Середа, 11 травня 2016, 10:20

У Буському лісгоспі виявили зловживання та незаконну вирубку лісів

Буський лісгосп

За результатами перевірки у Буському лісництві було виявлено чисенні зловживання, наразі перевірка стартує у Золочеві.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Нещодавно відбулася екологічна перевірка в "Буському лісовому господарстві" спільно з СБУ і Національною поліцією. Виявлені зловживання, дуже значні", – наголосив Олег Синютка. 

За його словами, наразі перевіряють Золочівське лісництво.

"Деякі "фахівці" написали заяви на звільнення у перший день... і це ще не кінець. Закликаю громадськість об'єднати зусилля разом з правоохоронними органами, щоб врятувати ліси від незаконної вирубки", – заявив Олег Синютка.

Нагадаємо, нещодавно уряд розробив проект закону "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом "лісоматеріалів", який підприємці Львівщини вважають корупційним.

Вони стверджують, що зараз на аукціонах для власного виробника лісопродукція виставляється за цінами набагато більшими, ніж фактично лісгосп одержує від експорту лісопродукції.

Відтак підприємці зініціювали збір підписів під зверненням до Верховної Ради про необхідність внесення змін до закону.

Зазначимо, Варіанти в межах проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" також проввели розслідування щодо занедбаного стану каналізаційної мережі Львова. Детальніше про це можна дізнатися тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.