Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Wizz Air

obzor24.in.ua

Середа, 18 травня 2016, 12:48

Авіакомпанія Wizz Air планує повернутися в Україну

Wizz Air

Угорська авіакомпанія Wizz Air розглядає питання розширення діяльності в Україні у зв'язку із стабілізацією ситуації.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

Зокрема, як заявив генеральний директор групи Wizz Air Джозеф Вараді, з ділової точки компанію влаштовують стабілізаційні процеси в Україні, відтак можна говорити про відновлення співпраці.

Зазначимо, угорська Wizz Air Holdings Plc у рамках реструктуризації діяльності в Україні вирішила, що з 20 квітня 2015 року Wizz Air Hungary виконуватиме вісім рейсів в Україну і з України, а її дочірня компанія "Візз Ейр Україна", що виконувала 16 рейсів на двох літаках,  припинить діяльність з 20 квітня.

Джозеф Вараді в травні 2015 року заявляв, що закриття компанії "Візз Ейр Україна" і базування літака в Києві компанії Wizz Air Hungary дало можливість групі Wizz Air уникнути регуляторної політики Національного банку України в плані контролю обміну валют.

Щодо планів подальшого функціонування "Візз Ейр Україна", то відновлення її роботи залежить від кількох чинників.

"По-перше, чи зможемо ми зберегти сертифікат експлуатанта "Візз Ейр Україна", по-друге, від того, чи покращати ситуація настільки, що нам стане комерційно доцільно виконувати польоти як "Візз Ейр Україна". Для нас основний пріоритет – працювати на українському ринку, а в якості "Візз Ейр Україна" або Wizz Air Hungary – це друге питання", – наголосив Джозеф Вараді.

Нагадаємо, раніше авіакомпанія Wizz Air заявляла, що повернеться на український ринок, коли закінчаться військові дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.