Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

харчове отруєння

ukr.obozrevatel.com

П'ятниця, 20 травня 2016, 10:14

Через отруєння у ресторані Новояворівська у лікарню потрапило 32 людей

харчове отруєння

У Новояворівську після весілля з харчовим отруєнням госпіталізували 32 відвідувачів ресторану, серед яких 7 дітей.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, станом на 06:00 год сьогодні всього госпіталізовано з діагнозом гостра кишкова інфекція 32 особи, з них 7 дітей, а саме: в інфекційне відділення Новояворівської РЛ № 1 –  21 особа, з них 6 дітей, в інфекційне відділення Бориславської ЦМЛ – 10 осіб, з них 1 дитина, в інфекційне відділення Стрийської ЦРЛ – 1 особа.

Наразі більшість пацієнтів перебувають у стані середньої важкості з покращенням.

Медичною та санітарно-протиепідеміологічною службою проводиться обстеження вогнища інфекції, уточнюються списки осіб, що були присутні на весіллях та їх контактів, а також з'ясовується причина отруєння.

Нагадаємо, 17 травня об 11:20 год було зафіксовано групове захворювання з симптомами гострої кишкової інфекції. Усі пацієнти перебували на весіллях, що відбувались в ресторані "Соната" у Новояворівську Яворівського району 14 травня. Перші пацієнти почали звертатись у Новояворівську районну лікарню №1 у другій половині дня 16 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.