Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєзвалище

Середа, 22 червня 2016, 18:31

Китайські інвестори зацікавилися львівським сміттям

сміттєзвалище

Підприємці Китаю не проти збудувати на Львівщині сміттєпереробний завод та вкласти гроші у енергетичну галузь.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, у результаті зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з представниками бізнесу Китаю, іноземні підприємці наголосили на співпраці у паливно-енергетичній сфері.

Зокрема, компанія Beijing Fmenthyst-Light Science прагне розташувати на Львівщині своє виробництво.

"Ми готові розташувати тут наші виробничі потужності. Проте наше найбільше зацікавлення – це будівництво сміттєпереробного заводу", – наголосила менеджер компанії Гуо Суфен

Олег Синютка пообіцяв підшукати земельну ділянку та поінформувати про складові сміття, допомогти в отриманні дозвільних документів, пов’язаних з екологічною безпекою.

Також під час зустрічі також лунали пропозиції китайських компаній щодо будівництва заводу з виготовлення освітлення, очистки стічних вод, енергоощадних технологій.

Нагадаємо, за словами заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка, у облраді зараз працює робоча група, яка проводить пошук ділянки під сміттєпереробний завод, однак пошуки можуть зайняти не менше шести місяців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.