Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 1 липня 2016, 10:52

Садовий пообіцяв, що будинок для учасників АТО збудують до кінця року

Андрій Садовий

До кінця року 53 сім'ї повинні отримати квартири у будинку на вулиці Під Голоском.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міськради міський голова Андрій Садовий заявив, що спорудження багатоповерхівки для учасників АТО на вулиці Під Голоском завершать вже до кінця року.

"В січні цього року ми видали 19 ордерів для тих сімей, які зазнали найбільшої біди, де люди загинули, де отримали важкі поранення. Щодо будівництва будинку, то ми вже вийшли з цоколя. Як і було заплановано, до кінця року цей будинок побудують, і 53 сім’ї отримають квартири. Це, в першу чергу, ті сім’ї, які зазнали найбільших втрат, де загинули годувальники, це сім’ї, де годувальники зазнали важких поранень, і хлопці-сироти, які не мають ні тата, ні мами, які пройшли зону бойових дій", – розказав Андрій Садовий.

За його словами, місто також розглядає можливість купівлі ще 10 квартир.

Як повідомляли Варіанти раніше, зведення першої багатоповерхівки для бійців АТО на вулиці Під Голоском плануюють завершити у листопаді-грудні.

Зазначимо, що тривалий час міськрада ніяк не могла виділити ділянку під будівництво житла для львівських учасників АТО, відтак останні протягом лютого та березня пікетували під стінами Ратуші.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.