Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Реконструкція кінотеатру

Четвер, 4 серпня 2016, 18:14

Дубневичі самі собі реконструюють ресторан у Парку культури

Реконструкція кінотеатру

Реконструкцію колишнього кінотеатру "Дружба" в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького проводить ТзОВ братів Дубневичів

Про це Варіантам стало відомо з відповіді Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю на інформаційний запит. У ньому йдеться, що пдрядником робіт з реконструкції та перепланування будівлі колишнього кінотеатру "Дружба" є ТзОВ "Корпорація КРТ". За даними держреєстру, воно належить братам Ярославу та Богданові Дубневичам.

В документі також йдеться, що замовником робіт є ТзОВ "Круаель", яке належить родичам та бізнес-партнеру Богдана Дубневичів. Про це йдеться у статті Парк культури імені Богдана Дубневича.

Нагадаємо, що Варіанти надсилали інформаційний запит у червні, однак відповідь вчасно не отримали, директор парку Олександр Молодий також не не надав інформацію про підрядника реконструкції. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.