Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

станції швидкої допомоги Львова

Вівторок, 13 вересня 2016, 10:48

Медикам львівської швидкої зрізали заробітну плату

станції швидкої допомоги Львова

Сьогодні працівники станцій швидкої допомоги Львова мітингують Львівську обласну раду через зменшення заробітної плати на жахливі умови праці.

Про це повідомдяє корестондент Варіантів.

Наказом облради від 18 серпня, працівникам станцій швидкої допомоги з 1 серпня зрізали заробітну плату на 30%. Зокрема, лікарям зменшили заробітну плату близько на тисячу гривень, до 2 700 грн в місяць.

Відтак, львівські медики влаштували мітинг під стінами Львівської обласної ради, протестуючи проти зменшення зарплати та наголошуючи на важких умовах праці.

"У нас дуже жахливі умови праці. Ми працюємо по 12 годин в день практично без перерви, часу на обід немає, а також приміщення, де можна було б розігріти їжу і відпочити декілька хвилин", – розповідає молодша медсестра Галя.

За її словами, через недофінансування, навіть карети швидкої допомоги водії змушені ремонтувати за власні кошти.

Нагадаємо, у лютому під стінами облради на пікет зібралися медики, які вимагали не ліквідовувати центр екстреної медичної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.