Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проти корупції у Львові

ФБ Тетяни Овчаренко

Середа, 14 вересня 2016, 15:50

Львівська будфірма виступає проти корупції у Львові

проти корупції у Львові

"Девелоперська компанія "Моя країна" вивісила плакат на паркані будмайданчика на знак протесту проти корупції дій посадовців Львівської мерії.

Про це повідомляє ТзОВ "Девелоперська компанія "Моя країна".

Будівельний майданчик фірми знаходиться на вул. Стрийська, 108.

"Щоб високоповажні гості Форуму видавців побачили, що Львів захлинається не лише від смороду та сміття, а й від корупції міської влади. Цікаво, що цього разу чиновники міської ради придумають… Знову назвуть "рекламою"? – заявила співзасновник «Девелоперської компанії «Моя країна» Тетяна Овчаренко.

Зазначимо, представники компанії неодноразово заявляють про блокування мерією видачі документів на будівництво багатоквартирного житлового будинку з дитячим садочком, підземним паркінгом та всією необхідною інфраструктурою на вул.Стрийській, 108.

Не так давно представники фірми звинуватили керівництво міста та особисто міського голову Львова Андрія Садового у подвійних стандартах та поділі інвесторів на "своїх" та "чужих". Вони надали докази того, що колишній головний архітектор Львова більш ніж півроку затягував видачу містобудівних умов та обмежень на спорудження житлового комплексу на вул. Стрийській, відтак, прокуратура відкрила кримінальне провадження проти Юліана Чаплінського за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 364 КК України – зловживання владою або службовим становищем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.