Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

radio24.ua

Четвер, 13 жовтня 2016, 11:10

Мешканці 16 будинків у Львові залишаються без тепла

опалювальний сезон

ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1607 споживачів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на ранок 13 жовтня, опалення подається до 1607 будинків. Немає теплопостачання у 16 будинках.

Через пориви у внутрішньобудинкових системах опалення, тепло не отримують будинки на вул. Стрийська, 61, вул. Куликівська, 39в, вул. Східна, 44, вул. Сорочинська, 6, вул. Окуневського, 3.

Через ремонт на об’єктах теплопостачання, не отримують опалення будинки на вул. Левицького, 75, 75а, 87, вул. Тракт Глинянський, 145, 147, 151, вул. Тернопільська, 6, 6а, вул. Куликівська, 39в, вул. Замарстинівська, 150, вул. Хмільова, 2.

Через відсутність акту готовності будинку до зими, тепла не мають будинки на вул. Володимира Великого, 23, 25.

«За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система знаходиться в них на балансі. Зазвичай причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», –наголосили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, 11 жовтня у Львові стартував опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.