Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Самбір

Понеділок, 17 жовтня 2016, 18:28

На Самбірщині відремонтували один з проектів регіонального розвитку

Самбір

У Самбірському районі реалізували перший із восьми інвестиційних проектів за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, йдеться про реконструкцію даху Блажівської школи.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, у рамках проекту замінено покрівлю даху на металопрофіль площею 846 кв. м та утеплено покриття мінеральною ватою.

Усі роботи виконувало приватне підприємство "Аміра Т.Ч.Ч.К".

На реалізацію проекту було спрямовано 675,3 тис грн, у тому числі 636,1 тис грн коштів ДФРР та 39,2 тис грн коштів місцевого бюджету.

"Приміщення школи, де здобувають освіту 93 учні з трьох сіл, 24 дошкільнят, а навчальний процес забезпечують 28 педагогів, тепер буде теплішим. У результаті впровадження проекту зекономить кошти на опалення", – наголосив Роман Филипів.

Нагадаємо, на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку цього року виділили більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж у 2015 році. На Львівщині за ці кошти реалізується 80 проектів на 222,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.