Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Середа, 17 січня 2024, 10:13

У Самборі через пожежу в будинку загинув дідусь з 2-річною онучкою

пожежа

Рятувальники знайшли дівчинку під тілом дідуся, імовірно, він намагався врятувати дитину і накрив її собою.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 16 січня, о 14:18 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Самбір на вул. Милярська, в одноповерховому трьох квартирному дерев’яному житловому будинку.
 
"На момент прибуття вогнеборців до місця події мансардне приміщення будинку було охоплено вогнем. Вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями. Складність гасіння пожежі полягала у сильному захаращенні будинку" – йдеться у повідомленні.
 
 
Рятувальники за допомогою драбини врятували 59-річну  жінку, яка стояла на балконі й кликала на допомогу. Також очевидці повідомили, що у квартирі знаходиться чоловік та дитина.
 
"Рятувальники розпочали пошук людей. На місці пожежі виявлено тіло 62-річного власника та тіло 2-річної дитини. Найбільш імовірно, що дідусь намагався врятувати внучку і накрив своїм тілом дитину. Адже рятувальники знайшли дівчинку під тілом дідуся"  – повідомили рятувальники.
 
Вогонь знищив дах на площі 100 кв.м, стіни на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 150 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 150 кв.м, дах на площі 50 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 100 кв.м.
 
До ліквідації займання залучалось 22 рятувальники та 5 одиниць спецтехніки
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.