Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

екстренна медична допомога

Четвер, 20 жовтня 2016, 18:15

Львівська облрада обрала кандидатів у керівники Центру екстреної медичної допомоги

екстренна медична допомога

На посаду керівника медицини катастроф претендує шестеро осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, участь у конкурсі на заміщення посади генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф візьмуть шестеро осіб: Сергій Бараннік, Володимир Василенко, Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Наталія Поважук, Орест Середа.

Цих кандидатів сьогодні затвердила конкурсна комісія, головою якої є т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак, а до складу комісії входять: голова комісії з питань охорони здоров’я облради Михайло Гичка­; голова комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Комарницький; начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра тощо.

Другий етап конкурсу, який оголосили 8 вересня, відбудеться уже 31 жовтня.

Додамо, трудовий колектив Центру медицини катастроф свого представника до складу комісії відмовився надати, адже неодноразово звертався до Львівської ОДА та Львівської облради з проханням залишити директором Юрія Пацюрка, а також зібрав понад 1000 підписів на його підтримку.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати Львівської облради проголосували призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.