Львівські депутати хочуть заборонити телеканал "Відродження ТБ"

Вівторок, 29 листопада 2016, 15:30

Телеканал транслює матеріали однієї із християнських сект.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської облради.

Сьогодні 58 депутатів обласної ради проголосували "за" питання "Про заборону трансляції (ретрансляції) телеканалу " Відродження ТБ" на території Львівської області".

Зазначимо, дане питання включали до порядку денного сесій обласної ради мінімум тричі, проте лише сьогодні депутати ухвалили його.

Відтак львівські депутати рекомендуватимуть провайдерам кабельного і ефірно-кабельного телерадіомовлення області заборонити трансляцію телеканалу "Відродження ТБ".

Також Львівськa облрада звератиметься до Верховної Ради та Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою заборонити транслювати цей канал на всій території України.

Як йдеться у цьому зверненні, ТзОВ "Телерадіокомпанія "Відродження ТБ" засноване у Дніпрі у 2014 році. Діяльність телеканалу, з огляду на трансляцію програм і телепередач, які містять відеосюжети, що завдають шкоди фізичному, психічному та моральному розвитку глядачів, є недопустимо.

СБУ вже винесла три експертних висновки від трьох різних інститутів психіатричних експертиз, де чітко вказано і зазначено, що Духовний Центр "Відродження" та "Відродження ТБ" створено з метою маніпулювання свідомістю громадян, підмінювання поняття, стирання і видавання бажаного за дійсне. Правозахисники стверджують, що діяльність телеканалу фактично направлена на заволодіння коштами та маніпулювання свідомістю людей.

Мітки: Львівська обласна рада, телевізійний контент